Ett snyggt & fräscht kassasystem!

whatiswhat2-e1413279406872XCPOS – Kassaprogram för Café, Bar, Restaurang, Pizzeria, Snabbmat, Kiosk, Livsmedel, Detaljhandel, Guld, Ur, Kläder, Elektronik, Present….
Kassaprogrammet är ett komplett kassasystem för de flesta verksamheter. Anslut en integrerad betalkortsterminal och genomför kortköp på några få sekunder. Koppla ihop flera kassor eller flera butiker samt egna kundkort.

XC Programpaket innehåller, kassaprogram, betalkortsmodul, webb administration, produktsupport, uppdateringsgaranti. De flesta funktioner finns som standard i programmet från början såsom koppling för CashGuard, Lagersaldo, Streckkoder m.m.

Certifierade kassaregister & butiksdatasystem

Vi har certifierade kassaregister för dig som letar efter en bra och smidig programvara. Kompletta system med hårdvara, programvara och betalkortstjänster. Allt till ett fast månadspris.
Vi samarbetar med alla banker och alla inlösare på den svenska marknaden.
Som kund kan du känna dig trygg då all utveckling av programvara för kassaprogram, betalkortstjänster m.m. görs av oss i Sverige och våra samarbetspartners. Vi kan även ”skräddarsy” olika kopplingar och lösningar för just dina behov.
Kontakta oss gärna för just dina frågor på
Sälj: 011 – 10 10 20 – Service & Support 011-10 10 70

Mobile Server – kassakopplad trådlös kortterminal

Spring mindre – Maximera servisen

xCash har en rad olika lösningar för mobil handel eller för den som vill ha en flexibel lösning att ta betalt med kort eller kontant trådlöst, snabbt och säkert.
Betalkortsterminalen M1 är en kassakopplad terminal som kommunicerar med kassaprogrammet trådlöst via ditt WLAN.
Med xCash´s Mobile Server kan du ta upp ett bord i terminalen från kassaprogrammet och ta betalt för hela eller delar av notan. Du väljer om du vill ta betalt med kort eller kontant. Kunden får då ett kvitto på köpet. Köpet registreras även i kassaprogrammet när terminalen tagit betalt.
Kvittot innehåller kontrollkod från din box och är godkänt som kvitto enligt skatteverkets regler. Du behöver alltså inte slå in köpet i kassan också som de flesta andra terminaler behöver idag, du lämnar bara ett kvitto till kunden.